ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαμαρτυρίες πολιτών για την έντονη δυσοσμία στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

sindos16920 minΈντονη δυσοσμία κατακλύζει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες κατοίκων, επαγγελματιών και εργαζομένων της περιοχής. Ο Δήμος Δέλτα ανακοίνωσε πως εδώ και δυο μέρες έχει απευθυνθεί στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της πολιτείας, προκειμένου να προβούν στους δέοντες ελέγχους.

Έχουν εντοπιστεί οι εστίες από όπου προέρχεται η δυσοσμία, αλλά αναμένονται τα επίσημα στοιχεία και οι καταγραφές των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων, ώστε να προβεί ο Δήμος σε περαιτέρω ενέργειες.

«Όλοι βιώνουμε το ίδιο έντονα την ίδια δυσοσμία μιας και η έδρα του δήμου Δέλτα είναι στη Σίνδο. Η προβολή του προβλήματος και η εξαγωγή συμπερασμάτων μέσω facebook για τις ενέργειες του Δήμου είναι χρήσιμο και ωφέλιμο να γίνεται μετά την επικοινωνία με τη Διοίκηση. Άλλωστε η πόρτα του Δημαρχείου είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες τόσο για την επίλυση προβλημάτων όσο και για την παροχή πληροφοριών,» επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δέλτα, ο οποίος πρόσθεσε πως η αρμοδιότητα του ελέγχου περιβαλλοντικών θεμάτων ανήκει σε άλλους θεσμούς.

«Βασική αντίληψη μας είναι η συνεργασία με όλους τους θεσμούς και τους ανθρώπους καλής διάθεσης, για να πετύχουμε τον κοινό στόχο της καλύτερης ποιότητας ζωής δημοτών, κατοίκων, εργαζομένων. Όπως έχουμε εμπράκτως αποδείξει, στα θέματα υποβάθμισης του περιβάλλοντος αντιδρούμε άμεσα, με ταχύτητα, δυναμισμό και από κοινού με την τοπική κοινωνία, γιατί όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο,» υπογράμμισε στην ίδια ανακοίνωση ο Δήμος Δέλτα.