ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SUZUKI HYBRID FOR U!

Του Γιώργου Δαμιανίδη

neo ignisΗ Suzuki εδώ και 100 χρόνια με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο κατασκευάζει αδιάλειπτα κορυφαία προϊόντα.

Το 2020 αποτελεί έτος ορόσημο για την μάρκα καθώς πέραν της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυσή της, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη της Νέας Υβριδικής εποχής Suzuki με όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας να είναι αμιγώς υβριδικά.

Με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και προσιτή τιμή, η SUZUKI διαθέτει σήμερα την καλύτερη πρόταση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου.  Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR Uκαθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ.

Το πρόγραμμα HYBRID FOR U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους

Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσιτην δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει το νέο του Suzuki Hybrid. Suzuki IGNIS, SWIFT, VITARA και S-CROSS αποτελούν τα νέα Hybrid μοντέλα της μάρκας. Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις,ασύγκριτη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματοςSuzuki Hybrid που διαθέτουν. Παρέχουν αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό, που διαθέτουν από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας).

Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα HYBRID FOR U αποδεικνύοντας ότι τα αυτοκίνητα της Suzukiαποτελούν την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για τις σύγχρονες ανάγκες κάθε οδηγού. Τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας έρχονται σε πλήρη αρμονία με την κουλτούρα της Suzukiόσων αφορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, η Suzukiθα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη διατηρώντας την απαράμιλλή οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της.